Tretja skupina PB iz Spodnje Šiške

Kadar bomo utegnili, bomo napisali, kaj počnemo v šoli.

05 junij 2008

Bohinj!


Prejšnji teden smo preživeli v Bohinju. Bilo je super in krasno in sploh in oh in ah. Če nam ne bi bilo dolgčas po mamicah in očijih, bi ostali še dlje!

Če bi rad videl povečano sliko, klikni nanjo.

Takole so svoje spomine na šolo v naravi zapisali učenci:

Odlično je bilo med vožnjo. Sobe so bile prijetne. Nočni sprehod je bil strašen! Bohinjsko jezero je zelo čisto.
Kristian

V četrtek smo imeli kviz, ki je trajal do desetih zvečer. Bilo je pet skupin. Zmagala je skupina Triglav. Za nagrado je dobila sladkarije.
Anže

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo imeli lov na bohinjskega škrata. Razdelili smo se v skupine. Pot so nam označevale puščice. Naša skupina se je skoraj izgubila. Na koncu sem padel in si skoraj zvil zapestje. Škrata smo videli in slišali, ujeti pa ga nismo mogli.
Jakob

Hotel je imel tri zvezdice. V sobi je bila zakonska postelja in še ena samostojna. Pred pravljico smo se stuširali. V sobi sta bila z menoj še Job in Nik. Preden smo zaspali, smo se pogovarjali in smejali.
Lovro

V sredo smo imeli zabavo v pižamah. V četrtek zjutraj smo se pripravili na naporen dan. Vzeli smo nahrbtnike in potovalke ter si pripravili prtljago za petek, ko smo šli domov. Zvečer smo imeli kviz, ki je trajal do desetih.
V petek zjutraj pa smo šli na lov za škratom in jaz sem hotel na lov dvakrat. Na listkih so bile narisane puščice. Listki so bili prilepljeni na drevesa. Vmes so bile naloge. Na koncu nam je škrat metal palice in kamne. Ujeti pa se ni pustil.
Jan

V sredo ob osmih zvečer smo imeli zabavo v pižamah. Moja pižama je bila od medvedka Puja. Bil sem med redkimi, ki sem si upal prositi punce za ples. A nobena ni hotela plesati s fantom. Razen Petre. Samo ona si je upala!
Vali

Najbolj mi je bilo všeč, ko smo se igrali reševalce jezera. Iz jezera smo pobirali palice. Ker pa se nam je to zdelo zabavno, smo jih metali nazaj in jih spet pobirali iz vode.
Nik

Z Dejanom sva tekmovala, kdo dlje vrže kamen. Iskala sva ploščate kamne, ki bolje letijo. Prvi sem vrgle jaz, drugi Dejan. On je bil boljši. Naslednje leto pa bom morda zmagal jaz!
Tarik

V torek smo namakali noge v jezeru in metali kamne. Igrali smo se reševalce. Reševali smo jezero pred nesnago. Iz vode smo pobirali palice. Medtem sem jaz iz kamnov zgradil stopnice za v vodo. Tanja je poklicala v kolono. Ko smo bili že sto metrov stran od jezera, se je Tanja spomnila, da je pozabila kapo. Stekel sem po kapo in ji jo prinesel. Vesela je bila.
David

Nekje blizu jezera so prodajali sladoled. Porcije so bile velike! Jaz sem vzel čokoladnega. Ko smo sladoled polizali, smo se vrnili v hotel.
Job

V četrtek sta Dejan in Tarik metala kamenje v jezero. Navijal sem za Dejana. Prvi je metal Tarik, drugi Dejan. Dejan je kamen vrgel dlje od Tarika. Bili smo veseli in odpravili smo se v hotel.
Mark

Lepo je bilo, ko smo se kopali. Voda je bila zelo zelo zelo mrzla. Igrali smo se reševalce. To je bilo videti takole: vrgli smo palico v vodo in jo reševali. Noge je bilo težko umiti. Ko si jih umil, si stopil na suho in jih spet umazal s peskom in vejicami.
Timor

Oznake: